S E A R C H I N G ♥

Andai kita inginkan seorang teman, Janganlah kerana sifat cerianya,kerana andai dia mungkin tidak pandai menceriakan, kita akan menyalahkannya.
Andai kita ingin bersahabat, Terimalah dia seadanya ,kerana dia seorang sahabat yang hanya manusia biasa,Jangan diharapkan sempurna kerana kita juga tidak sempurna .
Terima kasih kawan

S U P P O R T E R ♥

B O B O T ♥

Friday, August 27, 2010

blog BARU!

wooowwww! blog lagi. aiyaaaa.
actly, mmg mls laa seyh nk buat GOBLOG baru nih. tp disebabkan atas arahan yg lebih BESAA PUNYA dari lecturer aq. mengapakah?? nih la pasalnye nk citer!
disebabkan aq blaja amek BEL120 dan dalam buku accelerate tuh ade blaja bout BLOG! wahhh, cm ta kesa sgt la kot bab kite ade blog da. hehe. agk RIAK disitu!
bukan citer tuh actly aq nak citer. MISS suh kami buat blog sndiri ntuk BEL12O tuh .5% akan diambil ntuk carry mark bwk g final. wahhh, i thought i really lazy for create a new blog laa ! tp disebabkan MISS yg nk bace bnde brkaitan BI kat dlm blog tuh. trpkse la aq buat blog bru . tgok blog aq nih da la rojak kang dy bace MEREPEK KEREPEK aq nih ha. mau aq ta segan!HAHAH.  tak kan aq nk bg dy address aq yg ni plak. so, trpkse laa hipokarat buat blog bru. eheh .so kelegaan laa gak da buat blog baru.tggl nk update citer2 BI jea. hope i'll get a full mark for dis task! amin :)

so if korang nk tgok gak blog aq dalam BAHASA INGGERIS. visit laa rmai2.HAHA :)

hidayahazmi.blogspot.com
(skema laa siaa name.HAHA )

*ceritaa2 dlm tuh sume pon copy paste je laa.HAHA :)) *

No comments:

Post a Comment