S E A R C H I N G ♥

Andai kita inginkan seorang teman, Janganlah kerana sifat cerianya,kerana andai dia mungkin tidak pandai menceriakan, kita akan menyalahkannya.
Andai kita ingin bersahabat, Terimalah dia seadanya ,kerana dia seorang sahabat yang hanya manusia biasa,Jangan diharapkan sempurna kerana kita juga tidak sempurna .
Terima kasih kawan

S U P P O R T E R ♥

B O B O T ♥

Friday, November 19, 2010

Bosan sangat ! HAHA :)
Tiada keja laen selain Tidur? YAAA! . Hujan lagi ,Hujan lagi. 
Seperti kebiasaan laa, if petang jek. Sayaa, uda ,tasha dan jugak Shira akan merondaa Taman Bukit Mewah tu dengan 2 motor canggih bapak masing2.! Memang sukaa kann jalan2,memang Hobi pon. 
Sedang sukaa ria berjalan2 tuh, kami ternampak anjing sedang mencari makanan! Mula2 tuh napak sekor jek.tapi sebenarnye,ada 2eokr. Sumpaa aku da mengigil bawak motor tuh! Dan tanpa memikirkan ktowg  berada ditengah jalan, pakai Uturn aje. Dusshhh~ bahayaa kot (!) 
dan moto dilajukan, takut punye pasal. pasni jangan lalu citu lagi ok?HAHA. bape kali da asyik kene kejar jek?
Mungkin anjing Jeles sebab aku naek moto abah!HAHA
Sumpaaa aku Fobia dengan Anjing !

singgah sebentar dirumah tumpangan! opss sory, rumah ecah,lame kot ta jumpe kw. dan paling penting Kesiann gilaa kat mak kw tuh! (da tak Rock macam dulu lagi)  hmm,sabar jela. tapi apa2 pon, aku doakan mak kw tuh cepat sembuh dan kembali seperti sediakala. jangan cepat putus asa cik! 

1 comment: