S E A R C H I N G ♥

Andai kita inginkan seorang teman, Janganlah kerana sifat cerianya,kerana andai dia mungkin tidak pandai menceriakan, kita akan menyalahkannya.
Andai kita ingin bersahabat, Terimalah dia seadanya ,kerana dia seorang sahabat yang hanya manusia biasa,Jangan diharapkan sempurna kerana kita juga tidak sempurna .
Terima kasih kawan

S U P P O R T E R ♥

B O B O T ♥

Thursday, February 10, 2011

seribu bunga

Ececeh tajuk nak ye ye kann. macam laa you all tak kenal i kann. apa apa ayat i mesti nak ye ye., kalau tak ye tak berjaya.HAHA :)  *bafakk laa perasan! ABAIKAN jela ayat i tuh. memang sukaa sangat merapu!

isyyy, suka gini aww. HUHU. i nak citer nih i pergi TAMAN SERIBU BUNGA. wahh wahhh banyak sungguh bunga! dekat seribu ade laa kot. HAHA..
 kenapa mesti pergi kesana? kerana kami belajar  landskap untuk semester nih kena buat folio mengenai BUNGA!  dan disebabkan itu la ktowg g ke sana. dan memang byk gilaa bunga.  i pun tak pernah kesana. macam excited laa kann pergi sana. HOHO

kami berempat ! :)

haaa, itu diaa senior i yang comel lagi.HAHA
bunga nih i tatawu scientific name dy ape nti i carik. but i like this flower !

nih budak kumpulan i. guna selftimer. uishh, badan i tak napak.

lepas tuh pergi makan kat MITC. best2. i jalan ngan geng geng snior.tuh tuh senior i pegang DSLR !
dpt release tension doe. best kot!

dan assigment kami kena hantar 3mac2011. lama lagi kann? BOTAK youu lama lagi. kena hafazan and tilawah lagi. banyaknye. test lagi. aiyooooooo!

No comments:

Post a Comment